Zalaháshágy

Zala megye hataran

Névnap

Ma 2020. október 26., hétfő, Dömötör napja van. Holnap Szabina lesz.

Legújabb képek

Statisztika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa75
mod_vvisit_counterHeti75
mod_vvisit_counterHavi4280
mod_vvisit_counterÖsszesen302251

IP: 18.207.102.38

Hasznos linkek


 Dance-Mix PDF Nyomtatás

Legfontosabb a hazai közönség!


Ötéves lesz Dance Mix Tánccsoport

 

Zalaháshágyon aligha múlhat el ünnepség a helybeli csinos ifjú hölgyek tárccsoportja, a Dance Mix fellépése nélkül. A jelenleg 9 állandó taggal működő együttes közel ötödik éve alakult meg, jórészt 15 és 20 éves közötti helybeli hölgyek részvételével. A népszerű kezdeményezést a helyi vállalkozók segítették, majd a település önkormányzata is felkarolta a csoportot. Például a csinos fellépő ruhákat is részben az önkormányzat támogatásával készíthették el. A falugondnoki buszt minden fellépésre való utazásukhoz a rendelkezésükre bocsátják. Márpedig gyakorta szükség van rá, hiszen a környéken számos rendezvényre hivatalosak. Jelesül, e riportunk és fotóink pókaszepetki fellépésükön, az I. Festetics Kupa Meghívásos Minősítő Amatőr Táncversenyen készültek és az erős mezőnyben dicséretes bronz minősítést szereztek.

A Dance Mix jelenlegi tagjai :

  • Darics Viktória
  • Keszte Kinga
  • Melles Dorina
  • Melles Petra
  • Pásztorné Edith
  • Pungorné Marcsi
  • Simon Anita
  • Szabó Barbara
  • Szabó Bettina

Pásztorné Ádám Edith elmondta, hogy számos felkérést kapnak a környékről. Februárban például a zalaegerszegi VMK-ban alapítványi bálon, a Kiskondásban pedig a mozgáskorlátozottak egyesületének a jubileumi ünnepségén adtak műsort. Mint a tánccsoport nevéből is kitűnik - Dance-Mix - számos stílust vegyítenek. A műsoraikban jól megfér egymás mellett a hip-hop, a twist, a rocky, a modern tánc és az örökzöld kánkán egyaránt.

A Dance-Mix tagjai nem csak a táncban jeleskednek, gyakran színdarabokat is előadnak, ezek elsősorban karácsonykor kerülnek színpadra.


- Tervek?


- Gőzerővel készülünk a Zalaháshágyi falunapra, hiszen számunkra az otthoni közönség a legfontosabb, a hazai taps a legértékesebb! Egy új meglepetés-számmal is szeretnénk meglepni a közönségünket.
- …Fellépünk június végén az Őrségi Vásáron is, és várjuk a meghívásokat… Fellépések előtt többet próbálunk, nyáron szinte naponta. Így jöhet majd az ősz, a tél, az idősek napja, a karácsony műsor és a többi. Köszönettel tartozunk az önkormányzatnak és falu lakóinak, hiszen ők adták össze a ruha árát a kán-kán számunkhoz, illetve Győrfi Barbarának aki segít nekünk a koreográfiában. Arról nem is beszélve, hogy a szülők és a férjek elengedik a lányokat-asszonyokat! És természetesen a lányoknak is, amiért kitartanak a sok munkában, hiszen lemondással is jár a tánc, igaz, sok szép élményt is tartogat.
- És a csapat, az nagyon fontos! - hangzik végül szinte kórusban az összetartó lánycsapattól.


Módosítás dátuma: 2011. augusztus 02. kedd, 22:42
 
Joomla Templates