Zalaháshágy

Zala megye hataran

Névnap

Ma 2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja van. Holnap Alfonz lesz.

Legújabb képek

Statisztika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa108
mod_vvisit_counterHeti519
mod_vvisit_counterHavi4724
mod_vvisit_counterÖsszesen302695

IP: 18.207.102.38

Hasznos linkek


 Címlap Egyház Egyházközségi bál
Egyházközségi bál PDF Nyomtatás

Az összetartás és összefogás egyik jelképe ez a báli összejövetel, valamint a kulturált farsangi szórakozás legfontosabb színtere – fogalmazott Nagy Gábor Zalaháshágy plébánosa a harmadik alkalommal megrendezett egyházközségi bál kapcsán. Ebben az esztendőben is -mint korábban – csaknem százan mulattak felhőtlenül a vigalomban. A rendezvényt ezúttal Molnár János és felesége, valamint Horváth Gyula felesége szervezte.

Az önkormányzat nem csak ezen alkalomból, hanem az év minden napján kiemelten támogatja - lehetőségeihez mérten – az egyházközség működését. A plébános kiemelte, hogy számukra soha nem okoz gondot a fű nagysága a templom környékén és a rendetlen környezet szintén nem volt jellemző a faluban a közintézményeknél, egyéb létesítményeknél és ezt az önkormányzat gondoskodásának köszönhetik.

Az idei bál jótékony célt is szolgált, hiszen adományt gyűjtöttek a Zalacsében Fehér Tamara élő leukémiás kislány gyógykezelésére. A csontvelő-átültetésen már átesett, de a további gyógykezeléséhez szükség van az anyagi hozzájárulásra.

Büki József polgármester köszönetet mondott a bál szervezéséért az egyházközség vezetőinek, a falu lakóinak és annak a hat, helyi családnak külön is, akik – időt és fáradtságot nem kímélve gondoskodtak az összejövetel sikeréről.

 

Egyházközségi bál - 2011

 


 

Egyházközségi bál - 2010

Módosítás dátuma: 2013. május 20. hétfő, 21:06
 
Joomla Templates