Zalaháshágy

Zala megye hataran

Névnap

Ma 2020. augusztus 08., szombat, László napja van. Holnap Emőd lesz.

Legújabb képek

Statisztika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa96
mod_vvisit_counterHeti821
mod_vvisit_counterHavi1170
mod_vvisit_counterÖsszesen290519

IP: 3.219.167.194

Hasznos linkek


 Címlap Egyház Mindenki keresztje
Mindenki keresztje PDF Nyomtatás

 

Régi vágyunk teljesült. 2008 októberében elkészült a „Mindenki keresztje”, ami a falu temetőjét díszíti. Büki József polgármester elmondta: a keresztre feszített Jézust ábrázoló ékességet 2008 október 26.-án szentelte fel Kovács Miklós Zalaháshágy plébánosa. Az ünnepen megköszönte mindenkinek a közösség érdekében végzett munkáját.

A gondozott környezet kialakításában, társadalmi munkában sokan segítettek. A fakereszt megformálását szakemberek végezték. Az összefogás sikere az is, hogy kaviccsal borították le a sírhelyekhez vezető feljáró utat, valamint új lámpatesteket helyeztek el mellette. Szintén új megvilágítást kapott a ravatalozó. A felújítás a község eredményességét tükrözi, hiszen ezután kényelmesebben közelíthetik meg az ott élők szeretteik sírját, és a „Mindenki keresztjét”. Zalaháshágy Önkormányzatának képviselő-testülete is köszöni az önzetlen segítő munkát azoknak, akik részt vállaltak a temető korszerűsítésében, szépítésében.


Módosítás dátuma: 2011. július 28. csütörtök, 23:55
 
Joomla Templates