Zalaháshágy

Zala megye hataran

Névnap

Ma 2020. október 26., hétfő, Dömötör napja van. Holnap Szabina lesz.

Legújabb képek

Statisztika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa83
mod_vvisit_counterHeti83
mod_vvisit_counterHavi4288
mod_vvisit_counterÖsszesen302259

IP: 18.207.102.38

Hasznos linkek


 Szociális célú tűzifa támogatás 2019 PDF Nyomtatás

 

F E L H Í V Á S

 

Tisztelt Lakosság!

 

Zalaháshágy Község Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális célú tűzifa támogatás helyi szabályairól szóló 7/2019. (X. 7.) önkormányzati rendelete alapján szociális tűzifa támogatást a rendelkezésre álló tűzifa mennyiség erejéig lehet megállapítani.

 

Felhívom a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a szociális célú tűzifa

kérelmek formanyomtatványon 2019. december 20. napjáig nyújthatók be

a Zalalövői Közös Önkormányzati Hivatal Zalacsébi Kirendeltségén vagy Zalaháshágyi Ügyfélszolgálati Irodáján ügyfélfogadási időben.

A pályázónak az eredményes pályázatához az önkormányzati rendeletben és a kérelemben előírt mellékletek csatolása kötelező, ezek nélkül nem részesülhet szociális tűzifa támogatásban.

 

A kérelem letölthető a www.zalahashagy.hu weboldalon vagy személyesen kérhető a Zalalövői Közös Önkormányzati Hivatal Zalacsébi Kirendeltségén.

 

Az érdeklődők a pályázatról bővebb felvilágosítást a 92/371-074-es telefonszámon, vagy személyesen ügyfélfogadási időben a Zalalövői Közös Önkormányzati Hivatal Zalacsébi Kirendeltségén kaphatnak.

 

 

Zalaháshágy, 2019. október 17.

 

 

Horváth Gyula sk.

polgármester

 

 

Szociális célú tűzifa támogatás megállapítása iránti kérelem nyomtatvány letöltéseMódosítás dátuma: 2019. október 18. péntek, 09:31
 
Joomla Templates